Ezeket a csigákat sütögettem a napokban. Az első adag rahátos, a második kapros sós túrós. Nagyon finomak lettek! A tésztája, az a Timel omlós- foszlós buktás receptjéből van. Persze dupla adagban elkészítve. Volt mit gyúrni, dagasztani egy kg lisztből. :)) De megérte!!!
Mi nagyon szerettük, a sós fogyott el leghamarabb. :)
Mi nagyon szerettük, a sós fogyott el leghamarabb. :)
Ez aztán merénylet a javából! Éjnek idején ilyeneket feltenni!:) Nagyon jól néznek ki a csigácskáid csammmmmmm.... Meghosztad az étvágyamat, lehet, hogy holnap sütök én is. :)
VálaszTörlésGabi a rahátos az milyen? Nem ismerem .
Hat ezek nagyon fincsik lehetnek. Nekem is kuldesz reggelire? Koszi!!!!
VálaszTörlésZsuzsa, a rahát az egy édesség. Sokan mondták már, hogy nállatok nem ismerik. Küldök majd a csomagba Neked egy kicsit, jó?
VálaszTörlésRéka, csak voltak :((, olyan hamar elfogytak. De csinálok még, most darálhússal is ki szeretném próbálni.
Juj de étvágygerjesztőek! Most érzem, hogy nem reggeliztem, szaladok is :)
VálaszTörlésA rahát az olyan gyümölcsös zselé darabkák cukorban, ugye?
Igen az! Kóstóltad már? Nagyon édes önmagában, de így süteményekben, nagyon szeretem.
VálaszTörlésDrága vagy Gabikám!:)))
VálaszTörlésBizony, megfizethetetlenül drága! :)))
VálaszTörlés