Oldalak

2011. március 10., csütörtök

Finom süticsigák :))




Ezeket a csigákat sütögettem a napokban. Az első adag rahátos, a második kapros sós túrós. Nagyon finomak lettek! A tésztája, az a Timel omlós- foszlós buktás receptjéből van. Persze dupla adagban elkészítve. Volt mit gyúrni, dagasztani egy kg lisztből. :)) De megérte!!!
Mi nagyon szerettük, a sós fogyott el leghamarabb. :)

7 megjegyzés:

  1. Ez aztán merénylet a javából! Éjnek idején ilyeneket feltenni!:) Nagyon jól néznek ki a csigácskáid csammmmmmm.... Meghosztad az étvágyamat, lehet, hogy holnap sütök én is. :)
    Gabi a rahátos az milyen? Nem ismerem .

    VálaszTörlés
  2. Hat ezek nagyon fincsik lehetnek. Nekem is kuldesz reggelire? Koszi!!!!

    VálaszTörlés
  3. Zsuzsa, a rahát az egy édesség. Sokan mondták már, hogy nállatok nem ismerik. Küldök majd a csomagba Neked egy kicsit, jó?
    Réka, csak voltak :((, olyan hamar elfogytak. De csinálok még, most darálhússal is ki szeretném próbálni.

    VálaszTörlés
  4. Juj de étvágygerjesztőek! Most érzem, hogy nem reggeliztem, szaladok is :)
    A rahát az olyan gyümölcsös zselé darabkák cukorban, ugye?

    VálaszTörlés
  5. Igen az! Kóstóltad már? Nagyon édes önmagában, de így süteményekben, nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  6. Bizony, megfizethetetlenül drága! :)))

    VálaszTörlés