Oldalak


2010. augusztus 18., szerda

Jó itt lakni

Miután ideköltöztünk anyósomhozz, lassan két éve lessz, kérdezték a barátok meg a család hogy szeretek e itt lakni. Eddig is házban laktam, ott nőttem fel, igaz kicsi volt az udvar és közös is volt de százszor laknák házban mint blokban -tömbházban-. Mikor először voltam itt anyósoméknál még csak jártunk a férjemmel, de egyből beleszerettem ebbe a gyönyörű helybe. Nem költöztem másik városba, csak annak a szélére és itt nagyon szép a kilátás, nagy udvar, gyümölcskert, jó levegő, kevés szomszéd.
Szóval nem szeretek hanem imádok itt lakni, persze a házon volt és még mindig van mit rendbe tenni, meg az udvaron is, a vizet a kútból kapjuk de nagyon finom ize van, nem klórós meg büdös mint a városi viz. Ize van és finom. Mikor még csak jártam ide, nem laktunk itt a mutter (anyósom) mind kinált üditőven, ásványvizzel de én nem kértem mást csak egy jó pohár friss kútvizet. Meglehet hogy jó vizköves, de akkor is jobb mint bent a városban.
Egy fedél alatt lakunk anyósomékal de külön bejáratunk van a házba, vagyis eggyütt de mégis külön. Igy a legjobb szerintem. Amúgy nagy segitség nekem hogy ilyen közel lakik anyósom, sokat besegit a gyerekiknél, vigyázz rájuk ha szükséges.

2 megjegyzés:

ildikebak írta...

Hát jó is a kút víz :-) legközelebb mikor iszol gondolj rám is :-)))
Amúgy tedd össze a két kezed hogy jó a Anyósod és segít :-P én nem dicsekedek ezzel :-P
Pusza Ildi :-)

Unknown írta...

Igen, tényleg jól kijövök anyósommal, eddig, remélem ezután sem fognak változni a dolgok. :)