Oldalak


2010. október 4., hétfő

Egy újabb dij

Díjat kaptam Timikétől. Nagyon meglepet vele, tényleg nem is számítottam rá. Köszönöm szépen. :)

És lássuk azokat akiknek tovább szeretném adni. Miért? Csak azért mert szeretem őket olvasni és valamiért érdekesnek találom a blogjukat. ( és ahogy nézegetem őket, ezt a díjat még nem kapták meg, ha mégis, nem kötelező átvenni :) )

4 megjegyzés:

N. Adri írta...

Köszönöm szépen, valóban, még csak a másik blogom kapta meg a díjat, a tutorialos nem. :-)

ildikebak írta...

Jujjjjjj naháttttttt KÖSZÖNÖMMMMMMMMMMM én meg ilyent soha a életbe nem kaptam :-) köszönöm köszönöm :-) be valóm viszont a tegnapi nap után ez a nap csodásan kezdődik :-) mit kell vele csinálnom????Hogy tudom át másolni?? most én kérek segítséget - jaa és persze el fogadommmmmmmmmmmmmm ÖRÖMMEL :-)


PUSZI ILDI :-)

Kricky írta...

Nagyon szépen köszönöm a díjat! Azt sem tudom, mit írjak... :) 10 hónappal ezelőtt még azt sem tudtam, mi fán terem a blogolás, most meg díjat kapok!!! Nagyon nagy elismerés, köszönöm, hogy olvasod a blogom, és hogy úgy érzed, megérdemlem.

Kricky

Unknown írta...

Ildi, örülök ha örömet tudtam szerezzni neked. Hogyan másolod át? A képet vagy lemented a gépedre és onnan felteszed a blogodra az aktuális bejegyzésnél, vagy lemásolod a linket és azt illesztedd be a fotó kikeresésénél. A szöveget azt szépen beirod. Szerintem boldogúlni fogsz, ha mégsem itt megtalálsz. Puszi. :)

Adrienn, őszintén először erre a blogodra gondoltam, bár a másikat is olvasom, nagyon szépek a himzéseid, jó kis ötletek lehet onnan elcsenni.:)

Kricky, a te tortáid csodálatosak és persze az ügyesség mellett sok kreativitást is igényelnek. Én őszintén csodálom a munkáidat! :)