Oldalak


2010. október 12., kedd

Házi áldás

Újra Házi áldást készítettem. Az elsőt már megmutattam a napokban, akkor fekete kerettel, most fehérbe öltöztettem, szerintem így szebb, mutatósabb. A másiknak barna keretet csináltam, szerintem ahhoz meg az a szín megyen. A kereteket, vettem, sima fa, natúr színben, üveggel meg hátlappal együtt. Úgy festem színezem őket ahogy nekem tetszik. Eddig feketét használtam inkább, de most kipróbáltam a fehéret is. Akrill festéket használtam, majd száradás után hobbi decoupage lakkal kentem át. A barnánál antikoló szert használtam, amit egyenesen a fára vittem fel, majd száradás után ezt is átkentem lakkal. Ez nagyon tetszik, olyan szépen kiadja a fa erezetét, szerintem nagyon jó, persze, hiszen az én munkám, nem is lehetek nem elfogult. :)









Igen, már tudom, nem két t a szeretet, ki fogom javítani! :))

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hat gyonyoru es gyonyoru.A sarga arnyalatu a kedvencem .

Reka írta...

Hihetetlenul szepek, nagyon tetszenek. Milyen szepen tudsz irni az uvegfestekkel. En is probaltam, de nem lett ilyen szep. Gratula !!!!

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Nem is tudom összehasonlítani a kettőt, a maga nemében mindkettő fantasztikus. Először azt hittem, a színesebbik tetszik jobban, de most hogy egymás mellett látom őket elbizonytalanodtam. A sárga nagyon finom, a színes vidámabb.Nagyon szépek!!

Unknown írta...

Köszönöm. :)

Névtelen írta...

Már múltkor is dícsértem:) de most meg is kérdezem: rendelésre nem készítesz? Nagyon-nagyon tetszik!

Unknown írta...

Zsuzsa, szerintem attól függ milyen színü falra akasztod a képeket. Nekem is tetszik mindkettő és fotózás alkalmával vettem észre, hogy a fehér falon, bármennyire is szép a fehér keretes kép, nem mutat jól, őssze olvad a sok fehér, viszont a barna keretes kép nagyon jól nézet ki. Már kint, a farönköknél, a fehér szebben mutatott mivel az érvényesűlt jobban, a barna mintha beleolvadt volna a háttérbe. Kéll egy kis kontraszt a kép kerete és a fal között.