Oldalak


2010. október 1., péntek

Mindig kell valami új

Nem tudom mi lett velem de valami megfertőzött, pedig csak nézegettem itt ott ezeket a szebbnél szebb kereszt szemes hímzéseket és észre sem vettem menyire megfertőződtem. A minap mikor bent voltam a városban, fogtam magam és vettem etamint, fonalat meg olyan rögzítőt amibe bele kell fogni az anyagot, még azt sem tudom mi annak a kütyünek a hivatalos neve. Amint haza értem, már fogtam is neki, először fogalmam sem volt, hogy mit varjak, csak egyenes vonalban mentem, mondom lássam hogy adja ki magát a fonal, szinátmenetest vettem. Aztán lassan adta magát a forma, kocka lett, kis diszités a sarkokon, jött a másik szín és akkor már tudtam, biscornut fogok varrni magamnak. Annyira fellelkesedtem az ötlettől, hogy rögtön le is töltöttem egy jó pár mintát az internetről. És most egy ideig, míg tart a fonalam meg a lelkesedésem ezt fogom csinálni. :)

Ez olyan jó, olyan jó érzés hímezni, engem megnyugtat, kikapcsolódás varrni. Nekem nagyon tetszik, kivált, hogy ő az első nekem ... :)

9 megjegyzés:

Unknown írta...

szia :)

Sok szeretettel: http://szappankonyha.blogspot.com/2010/09/kreativ-blogger-dijat-kaptam.html

Era

Névtelen írta...

Hat a te kreativitasod hatartalan. Sok mindenbe belefogsz , de igazan mondom mindenbe jo vagy , sot nagyon jo. Nagyon jo erzes nezegetni ,hogy mi minden kerul ki a kezed alol. Egy kicsit irigyellek is , olyan elvezettel fogsz neki mindenhez . Csak csinald tovabb amibe oromod leled , mert szivesen nezegetem oket.

ildikebak írta...

Gratulálok , csak így tovább :-) pusza és Kellemes hétvégét kívánok Ildi :-)

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Csatlakozom a megjegyzésekhez!! Jó nézegetni a munkádat! Azért mi jól elkerüljük egymást :o)) Nem egyforma az ritmusunk, csak hasonlít :DD

Tiffanylda írta...

Hú, de ügyes vagy! Csak így nekilátsz a dolgoknak?:O Mi az a biscornu? Na, megyek, mert már az unokavigyázások miatt teljesen anitkreatív lettem és tennem kell valamit!!!:)))) Felizgattáál!!!

Unknown írta...

Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat, de nem nagy dolog, csak türelem, kitartás és tiszta kezek kellenek hozzá. :))

kikocs írta...

Jaja, én ezen a hármon szoktam elbukni. Leginkább a tiszta kezeken, aztán a türelem fogy el, és ha még az is meglenne, biztos, hgoy kitartás nincs.
Nagyon szép lett :) Ez is :)

Unknown írta...

Köszönöm Kikocs, hát igen, a tiszta kezeket, ott ahol le fel rohangálnak a mindent összefogdosó, maszatoló és kiváncsiskodó lúrkók, nehézz megtartani. A többi azért jön magától. :)

Unknown írta...

Köszönöm Kikocs, hát igen, a tiszta kezeket, ott ahol le fel rohangálnak a mindent összefogdosó, maszatoló és kiváncsiskodó lúrkók, nehézz megtartani. A többi azért jön magától. :)