Oldalak


2010. október 16., szombat

Egy szép nap ... :)

Ma nagyon jó napom volt. Még akkor is, ha kint borús volt az idő, idebenn a lányokkal jól elvontunk. Mióta oviba jár a nagyobbik, hiányzik és most hogy hétvége van annyira jó volt itthon vele meg a kicsivel.
Reggel, 7 előtt, hallom ahogy kiált a szobájából:
-Anyucii gyere öltöztess fel, olyan jót alukáltam, megyek oviba!
Ó a drágám majdnem sírt, hogy nem mehetett ma oviba. De elmúlt neki és aztán olyan szorgosan rajzolgatott meg segített anyucinak a takarításban meg a főzésben, hogy majd megettem. :)

Délután pedig másfajta öröm aranyozta be a napomat. Ajándékot hozott a postás. Latinkánál és Erikánál is nyertem játékot. Szinte lelkiismeret furdalásom is volt, hogy mostanában így rám mosolygott a szerencse. Valahogy majdcsak kibírom! :)
Olyan izgatott lettem azt sem tudtam melyik csomagot bontsam fel előbb. Találomra felnyitottam az egyiket és egy csomó színes gombolyag gurult szanaszét az ágyon. Aztán előbukkantak az anyagok, krém színű, világoskék és egy lehelet finom fehér, mind x szemesnek való etaminok. Itt már nem bírtam magammal annál is inkább, mivel már egy ideje mind kerestem a boltokban színes anyagot is, nem csak fehéret, de nem találtam. Volt még a csomagban, egy újabb kis gombolyag, a levélkéből kiderült, hogy ez saját festésű fonál. Amint megpillantottam a sárga és kék színekben pompázó kis gombolyagot, egyből a napsütötte tenger jutott az eszembe. És ami szerintem tipikus a fanatikusokra, már jártak az agy tekervényeim, már láttam magam előtt a dobozkámat aminek a tetején a világoskék anyag lesz kivarrva ezzel a cérnával. Már csak a mintát kell megtaláljam és már varrnám is. De vissza a csomagban megbújó ajándék özönhöz. Lapult még ott egy kis x szemes hóember is, amire a lányom nyomban lecsapott. És még nincs vége, hátra van az a darab amiért a játék folyt, egy gyönyörű rózsaszín ollótartó. Hát mit mondjak ... annyira meghatódtam, imádom ezeket az dolgokat, alig várom, hogy dolgozzak velük.

Köszönöm Latinka! :)


Nyugi, még mindíg nincs vége! Jön a második csomag! Szinte már a könnyeimmel küszködve, nyitottam ki és nézegettem, próbálgattam magamhoz az Erika táskáját. Szebb mint a képeken! Olyan nagyszerű táska, pont jó a mindennapi jövés menéshez és még farmer is. :) Lassan már pakolgatom is át a dolgaimat bele. Tutti ő lesz a kedvencem!

Köszönöm Erika! :)


Később mikor haza érkezett a férjem is, nagyban újságolta neki a lányom:

-Néézd apuci, mennyi sok ajándékot kapott anyuci a postás bácsitól! Látod?

5 megjegyzés:

Erika írta...

Nagyon jó volt olvasni, hogy milyen örömteli napod volt.
Boldog, örömteli boldog napokat kívánok neked a táskához és a többi nyereményeidhez is.

Erika

Unknown írta...

Köszönöm Erika! :)

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Gratulálok a sok szép ajándékhoz, tényleg gyönyörűek.A mintához pedig szeretnék segíteni Neked, a héten küldök egy párat, hátha nem lesznek ismerősek és tetszeni is fognak. Én is most találtam őket és rád gondoltam, hogy biztosan hasznát tudod venni némelyiknek.

Unknown írta...

Köszönöm Zsuzsa, júúj az jó lesz, már alig várom! :)

latinka írta...

De jó,hogy ennyire örültél neki,használd egészséggel mindet!
Ha mintára szükséged van,szólj nyugodtan!