Oldalak


2010. november 30., kedd

Ékszermánia?! :))

Eddig azt állitottam magamról, nem vagyok égy ékszer mániás, de, ez az állítás felborúlni látszik.
Addig, amíg nincs semmi különösebb ékszere az ember leányának, minden ok, nincs az a gond mit, mikor, mihez. De amint megérkezik az első szépséges kis darab, mindjárt más szemmel kezzdi el szemlélgetni a többi szépséges ékszereket is. És lassan az elsőnek lesz egy párja, aztán hamarosan megérkezik a harmadik is, elvégre két nyaklánc nem nyaklánc, aztán jön a negyedik, csak úgy mert megtetszett, utánna a többi mert pont olyan még nincs! Most a negyediknél tartok...
Rékácska blogján láttam meg ezt a szépséges zöld bogyós nyakláncot fülcsivel, aztán rövíd egyeztetés után, nekem is elkészítette. De, mivel én voltam az első "netes megrendelője", kaptam ajándékba égy a nyaklánchoz illő karkötőt is.


Így hármasban már teljes a szett!

Nagyon tuti, tetszik ez a zöld szín és sok mindenhez fel lehet venni! Köszi szépen Réka!

Mivel nem tudom mikor tudok majd rendes képeket csinálni, kölcsön vettem a Réka által készített fotókat.

5 megjegyzés:

batorba írta...

Ez tényleg nagyon szép!!! Én is kedvelem a zöld színt...és szivesen elfogadnék egy ilyet...bár (egyelőre) én sem vagyok egy ékszer-rajongó. De tényleg olyan sok mindent lehet látni, hogy az ember kedvet kap hozzá.:-)))
Szép napot!

Reka írta...

Nagyon szep lett!!!! Ugyi vagy .

Unknown írta...

Batorba
Azt hiszem, remélem! itt meg is fogok állni a gyűjtögetésben...:))
Reka
Köszönöm, de nem az én érdemem.

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Hű de szép!:)))))Te Gabi nem elég csak egy lánc meg egy karkötő. Minden színből érdemes betárazni :) Milyen színeket szeretsz még?

Unknown írta...

Zsuzsa ne kisérts! :))