Oldalak


2010. november 9., kedd

Karácsonyi hangulat

Engem sem kerülhet el a karácsonyi hangulat, készülődök..., ajándékok..., dekoráció.

Készítettem szalvétából, képet és díszítettem vele tányért is. A képkerettel elbíbelődtem egy kicsit mire olyan lett amilyennek szerettem volna. A tányérokra a padláson bukkantam a minap, elraktam őket talán mert sima üvegtányérok voltak, de most milyen jól jöttek nekem... és, hogy átalakultak?! Még van két üres tányérom, csak szalvétát kell keressek hozzájuk.





Kézimunkázztam is egy kicsit, van ami már készen van és van olyan is ami még alakulóban. A kék színért nem mindig vagyok oda, de most nagyon bejön ezen a kis párnácskán.

A másik képen, a zöld és piros színekben pompázó, még csak alakúl valami, a mintát innen, Adrienne kreatív tutoriálok blogjáról vettem.



Majd azt is megmutatom milyen, mikor készen lesz. Szerintem szép. :)

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mar az este kerestem a tanyerokat, mivel tudtam , hogy keszulodnek.Hat megerte a varakozast, gyonyoruek. Ez nem igaz , hogy mennyi kreativitas es otlet van benned. Barhonnan is veszed is a mintakat es otleteket , ehhez kezugyesseg, fantazia es akarat szukseges, ami benned boven van. Minden gyonyoruen kerul ki a kezed kozzul. Sok sikert tovabbra is es meg gyonyorkodtess bennunket sok szep munkaval . Puszil anyud

batorba írta...

Anyukádnak igaza van! Na de annyit árulj el nekem, hogy hogyan csináltad a tányért??? Miért nem gyűrődik neked a szalvéta? Miért olyan szép sima????

Unknown írta...

Köszi mamikám, ugye picit sem vagy elfogúlt? :)) Puszi.
Batorba. :)) Rájöttem egy aprócska trükre. Én egy már kifogyott hajápoló spray flakonját használom ami nagyon finoman permetezi a vizet és ezzel befújom párszor a szalvétát. Ettől a pappir rostjai ellazúlnak, kicsit megnyúlik, így már nem fog annyira gyürkölődni az aplikálása során. És a tányéron, miután felhelyeztem, még jócskán befújom vizzel, igy az üvegen szépen kisímúl, hagyon picit szikkadni, majd ragasztóval rögzítem és a szokásos módon folytatom.

Unknown írta...

Ja és örülök, hogy tetszik. :)

Hegyi Tamás írta...

Tényleg nagyon jók lettek! Nekem is karácsonyi hangulatom lett tőle! :)
Ez a szalvétás módszer... Hát, annyira kíváncsi lettem, hogy hétvégén kifogom próbálni. :)
Azt hiszem a hópárnácska a kedvencem! Ha esetleg van kedved, akkor majd cserélhetnénk valamire!

Unknown írta...

Persze, szívesen Tamás, cserélhetünk. :)

Hegyi Tamás írta...

Oké! Akkor ezt még megbeszéljük! :D Te mit szeretnél?

Cimbilimbi írta...

Nagyon-nagyon szépek! Holnap fényképezem én is a szépséges cserebere ajándékaimat, majd mutatom a blogomban! Itt is köszönöm, nagyon odavan a tányérkáért az egész család! Remélem, most már megérkezik hozzád is az én borítékom!

Timike írta...

Nagyon ügyes vagy van benned X-FAktor a kézügyesség terén, gartulálok, és köszi a jókiváságokat.

Unknown írta...

Köszönöm mindenkinek.:)

Reka írta...

Nagyon ugyi vagy, nagyon jol neznek ki !!!!
Kedvre deritettel !!!!

batorba írta...

Köszönöm szépen a használati útmutatót!!!Ezért nem szerettem eddig szalvétával dolgozni ( pedig ott a sok gyönyörűség!!:-)))...hanem előnyben részesítettem a rizspapirt...de abból nincs minden alkalomra. Majd beszámolok (illetve mutatom a blogomon ) ha sikerül kipróbálnom.:-)))

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Kicsit elkéstem a csodás tányérkáidról, de ki nem hagynám semmi pénzért. NAgyon-nagyon szépek !!

Unknown írta...

Köszönöm Zsuzsa, nekem is nagyon tetszenek. És ez olyan jó érzéssel tölt el, hogy csinálhatok olyasmit ami engem boldogságal tölt el és másnak is tetszik. :)