Oldalak

2011. március 10., csütörtök

Finom süticsigák :))




Ezeket a csigákat sütögettem a napokban. Az első adag rahátos, a második kapros sós túrós. Nagyon finomak lettek! A tésztája, az a Timel omlós- foszlós buktás receptjéből van. Persze dupla adagban elkészítve. Volt mit gyúrni, dagasztani egy kg lisztből. :)) De megérte!!!
Mi nagyon szerettük, a sós fogyott el leghamarabb. :)

7 megjegyzés:

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Ez aztán merénylet a javából! Éjnek idején ilyeneket feltenni!:) Nagyon jól néznek ki a csigácskáid csammmmmmm.... Meghosztad az étvágyamat, lehet, hogy holnap sütök én is. :)
Gabi a rahátos az milyen? Nem ismerem .

Reka írta...

Hat ezek nagyon fincsik lehetnek. Nekem is kuldesz reggelire? Koszi!!!!

Gaby Erika írta...

Zsuzsa, a rahát az egy édesség. Sokan mondták már, hogy nállatok nem ismerik. Küldök majd a csomagba Neked egy kicsit, jó?
Réka, csak voltak :((, olyan hamar elfogytak. De csinálok még, most darálhússal is ki szeretném próbálni.

Cimbilimbi írta...

Juj de étvágygerjesztőek! Most érzem, hogy nem reggeliztem, szaladok is :)
A rahát az olyan gyümölcsös zselé darabkák cukorban, ugye?

Gaby Erika írta...

Igen az! Kóstóltad már? Nagyon édes önmagában, de így süteményekben, nagyon szeretem.

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Drága vagy Gabikám!:)))

Gaby Erika írta...

Bizony, megfizethetetlenül drága! :)))