Oldalak


2010. május 15., szombat





Az üveg festés az egyik kedvenc hobbijaim közé tartozik. Esténként mikor a gyerekek még nem aludtak, de azt lestem mikor alukálnak már, valamivel el kellet foglaljam magam. Ha lefeküdtem csak rosszabb volt mert hamarabb elaludtam mint ők, és akkor mérgelődtem hogy ők miért nem alusznak már, igy hát el foglaltság gyanánt rászoktam az üveg festésre. Csendes időtöltés, bármikor neki lehet fogni, bármikor abbahagyni, nem igényel sok helyet, nekem bejött. Íme néhány "alkotásom":
Pictura pe sticlă este una dintre hobbiurile mele preferate. Când Antonia era mai mică şi seara încă nu dormea, trebuia să îmi găsesc o ocopaţie cu care să pot sta trează lângă ea. Dacă m-am întins în pat adormeam de obosită ce eram mai repede decât ea şi doar mă enervam cum că draga de ea încă nu doarme, aşa că drept ocupaţie m-am apucat să pictez pe sticlă. Este o îndeletnicire silenţioasă, te poţi apuca de ea oricând, în orice moment, te poţi opri la fel oricând, nu necesită mult loc, ... mie mi-a ieşit. Iată câteva din "creaţiile" mele:






6 megjegyzés:

Névtelen írta...

fantasztikusak, szepek ,hogy milyen gyonyorusegeket lehet egy szimpla uvegbol kihozni.Fantaziad az van ,kezugyesseged ugyszinten ,ha kedvvel csinalod akkor hajra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Névtelen írta...

esti foarte creativa, sunt frumoase de tot.As dori sa-mi pictezi si mie, de sticle nu duc lipsa. ,,,,,,,,,,,succes

Unknown írta...

Köszönöm a dicsérő szavakat, nagyon örülök ha másnak is tetszik az amit csinálok, csak azt szeretném kérni hogy irjátok alá a hozzászólást, igy névtelenűl nem tudom ki irta.

Unknown írta...

Mulţumesc mult pentru cuvintele de laudă, sincer mă bucur dacă le place şi altora ceea ce fac eu. O rugăminte aş avea, semnaţi-vă comentariile, ca să ştiu şi eu cine îmi viziteză blogul. :)

Csilla írta...

Mindkettő jól sikerült, de nekem főleg a kék tetszik, a mintája miatt mert amúgy a kék nem annyira színem.

estibogar írta...

Hát azért te sem panaszkodhatsz...Ügyesek a munkáid...Gratulálok a két szép gyermekedhez is...