Oldalak


2010. szeptember 22., szerda

Adtam... kaptam...

A tegnapi nap már jól indult, azt leszámítva hogy fáradtam keltem mert alig aludtam a gyerkőcök miatt, sokat felsírtak, Antónia is pedig ő már végig szokta aludni az éjszakákat, na de mindegy már lassan megszokom. Tehát a tegnap sikerült útnak indítanom Kera ajándékát. Nem sikerült pénteken ahogy terveztem, valami közbe jött és nem tudtam bemenni a városba, aztán hétfőn pedig elmentem a postára és ott próbáltam feladni a csomagot. Ott azt mondták, hogy mivel kicsi:) a csomagom és törékeny is, nem garantálják, hogy épségben meg fog érkezni. Elballagtam és nem tudtam mi tévő legyek. Hogy küldjem el? Nem nagy érték de sajnáltam volna ha tönkre megyen, szerintem így van ezzel mindenki. Haza érve felhívtam egy csomag küldő szolgálatot és ő általuk fog megérkezni az ajándék. Remélem valamivel biztosabb így mint a postán ahol annyi csomag, teszik - veszik...



Más. Délután megérkezett Berjo nyaklánca amit a játékán nyertem. :) Gyönyörű! És még volt mellette egy kis fehér cicus is! Hát nem aranyos...





és a nyaklánc ugye milyen jól áll !

Köszönöm a lehetőséget, hogy játszhattam és ezáltal megnyertem ezeket a szép ajándékokat!

6 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Nagyon szép ajándékot kaptál, jól passzol a blúzodhoz!:) A ráadás cica is jópofa!:) A gyerekek még nem kérték el???
A csomagokkal bizony előfordulnak gondok, de hát bevállaltuk, megoldjuk!...Nagy öröm lesz biztos!;)

Unknown írta...

Igen megoldottam, sőt már meg is kapta! :)Úgy örülök, a tegnap küldtem el és ma már meg is kapta Kera a neki szánt ajándékot. Kaptam visszajelzést, azt mondta tetszik neki. :)
A nyaklánc fotózásánál meg lefejezztem magam, ahogy Berjo irta :), hát itt nem én vagyok a fontos, haném ez a csodaszép nyaklánc:)

Berjo írta...

A nyakláncot viseld egészséggel, örülök, hogy Te vagy az egyik nyertese a játékomnak. A macsek meg pesrsze - hát ő a zsákbamacska. Mint ahogy a játékot meghirdettem.... :)))

Tiffanylda írta...

Azért az sem árt, ha látjuk, hogy kinek a nyakában lóg!:))
Ez tényleg gyorsposta volt!!! Meg is nézem Kerát, hátha megmutatja!:)

Unknown írta...

Tudjátok, a fotózásnál nem voltam kisminkelve :) ezért nincs kép rólam. :)

Névtelen írta...

Smink nelkul is szep vagy, es tenyleg gyonyoru a nyaklanc.