Oldalak


2011. március 5., szombat

Díjat kaptam

Díjat kaptam Ilditől! Köszönöm! :) Olyan jó érzés mikor egy egy díjat kapok, de azzal már bajban vagyok, kinek is adjam tovább. Nagyon sokan megérdemlik, de sokaknak már megvan ez a bizonyos díj (is). Éppen ezért megpróbálok olyan blogokat keresni, amelyek még nem kapták meg és nekik tovább adni.

A szabályok:
Linkelj be öt embert akiknek továbbadod a díjat és indokold meg pár szóban, hogy miért is gondolod úgy, hogy odaadod nekik ezt a nem is díjat, hanem inkább ölelést, vagyis talán a legjobb szó erre, hogy egy "igazi dicséret és egy virtuális ölelés" -t.

Tehát, akiknek át szeretném adni a díjat:
Annamáriának a kézzel és lélekkel blog tulajdonosa. Azért mert olyan gyönyörű hímzéseket készít, kézzel és lélekkel! Igényes és szépséges munkák kerülnek ki a kezei közül. Szeretnék, majd tanulni tőle.
Rékácskának, mert olyan ékszereket készít, amiket és is szívesen viselnék, sőt viselek is! Nem győzöm csodálni, micsoda ékszereket tud kihozni pár darab gyöngyből.
Csillának a Kreatív kézimunka blog tulajdonosának mert, nekem nagyon tetszenek a kötött munkái. Régebben én is sokat kötögettem, de ma már nem jut rá időm.
Rékának, mert olyan odaadással készít finomságokat családja és gyermekei számára, ami engem lenyűgöz. Sok egyszerű, de nagyszerű ötletei vannak a mindennapok konyhájába.
Tamásnak, mert nem csak mi nők tudunk szép és kreatív dolgokat készíteni. :) Tamás rá a példa, és nagyszerű példa! Fiatalember létére, kifinomult és ízléses dolgokat készít!
Kérlek Benneteket, fogadjátok szeretettel és adjátok tovább!

2 megjegyzés:

Hegyi Tamás írta...

Köszönöm Szépen!!!! Nagyon jól esik, hogy tényleg ezt gondolod rólam és a blogomról! :) A hét folyamán én is kiteszem a blogomra! Még egyszer köszönöm!

Unknown írta...

Szívesen Tamás! És tényleg így gondolom! :)