Oldalak


2011. március 13., vasárnap

Doboz és tányér

Ez a kis dobozka, félig készen várta a beteljesülését. Sehogy sem találtam a tetejére egy oda illő mintát. Aztán jött Manka és az ő hertelendyfalvi varrottasok nyomán készítet mintája, amiből a virágos rész pont oda illet az én kis dobozkám tetejére. Lehet, hogy nem tökéletes a kombináció, mert egyik tulipán másik szegfű, népi motívum nem megy decoupage technikával meg az arany színnel, de nekem teszik. Sőt, nagyon elégedet vagyok az én kis dobozkámmal, ezért nektek is megmutatom. :) A szalvéta, amivel az oldalait dekoráltam az Csillától van, a tetején az anyag, amire hímeztem, az Latinkától van.


A tányért sógornőm kapta születésnapjára és ugyancsak a Csillától kapott szalvétával díszítettem.

9 megjegyzés:

Timike írta...

Mindkét alkotásod csodálatos, én teljesen oda vagyok a dobozkáért, nagyon klassy ahogy keverednek benne a különböző stilusok. Ügyes vagy.

Cimbilimbi írta...

Ismétlem Timit, állatira jó a doboz, legyél is büszke rá, csodálatosan szép minden porcikája :) A tányér is csudajó, a szép tavaszi tulipánokkal!

batorba írta...

Nagyon szép lett mindkettő!!! És azt hiszem kell még nekem NEKED szalvétát gyűjtögetni, mert látványosan fel is használod!!!!!:-))))

Unknown írta...

Köszönöm Nektek! Nagyon kedvesek vagytok! :)
Batorba, a kb. 100 db.-ból amit küldtél, alig párat használltam fel, úgyhogy még lesz munkám...de egyszer ezek is elfogynak! :))
Köszönöm Neked! :-)

Pálfalvi Zsuzsa írta...

álmélkodom, számat tátom!! ..szemem legeltetem....gyönyörűek!! öröm hozzád jönni!!!!

Unknown írta...

Köszönöm Zsuzsa! Öröm ilyen dícséretett hallani!!! :) Puszi. :))

lotus art írta...

Gaby Erika ,un premiu pentru tine pe blogul meu!Felicitari pentru munca ta,si numai bine !

Tiffanylda írta...

Most értem csak ide és tátom a szám! Először is csodás az új ruhája a blogodnak! Aztán meg az alkotások..., hát gyönyörűek!!!A doboz is, a tányér is! Örülhetnek a megajándékozottak!:) Gratulálok és igyekezz felhasználni a szalvétákat, hogy legyen minél több szépség!:)

Unknown írta...

Köszönöm Ildi, jól esik a dicséreted! A lányok kevés szabadidőt engedéjeznek nekem, de igyekszem hasznosan kihasznállni! :))