Oldalak


2010. december 16., csütörtök

December- ajándékok hava

Zsúfolt pár napom volt! Annyira örülök, hogy az, amit szeretek csinálni, másnak is tetszik, olyannyira, hogy még rendelnek is tőlem. Ez jó! :)) Volt pár ajándék is, amiket végre sikerült útnak indítanom! Ezekről majd később teszek fel fotókat.
Most inkább azzal dicsekednék, amiket kaptam! :))
Tiffany-Andi, karácsonyi pályázatán én lettem az első helyezett, ezekkel a saját készítésű képeslapokkal! Nem hittem a szememnek, mikor olvastam az eredményhirdetést! Mikor beküldtem a képeslapok elkészítésének útmutatóját, a nyerés lehetősége eszembe sem jutott, inkább csak örültem, hogy én is részt vehetek Andi nagyszerű játékán. Őszintén mondom, egy pillanatig sem gondoltam volna, hogy nyerhetek, pláne mikor láttam, milyen érdekes, kreatív és jobbnál jobb ötletekkel pályáznak a többiek. És mindezz megkoronázása képen jött az Andi által felajánlott nyeremény, amit már meg is kaptam! Képekben nem lehet vissza adni, eme gyertyatartó gyönyörűségét, én legalább is nem voltam rá képes! De azért csak nézzétek!


Gyönyörű! Köszönöm Andi!


Mivel december az ajándékok hava, íme, egy újabb ajándék, amit Magditól kaptam. Tímel játékán, ő lett a titkos párom, akitől ajándékot kellet kapjak. Hát tessék csak csodálni! Egy szépséges nyaklánc, amit egy gyönyörű medál díszít, befoglalás, techinka... nem értek hozzá, nekem nagyon tetszik! A két csillag meg az angyalka, mind ott lesz a karácsonyfán!

Köszönöm Magdi!


Andi karácsonyi játékán, a titkos sorsolás eredmény képen, Zsuzsitól és Krisztitől kaptam ezeket a vidám karácsonyi díszeket. De amint kibontottam a csomagot, a lányok egyből lecsaptak rájuk, el sem tudtam aztán venni tőlük. :)) Próbáltam, de csak sírás lett a vége, akkor inkább hagytam hadd legyen az övéké.

A lányok nevében is nagyon szépen köszönöm, Zsuzsinak és Krisztinek!


4 megjegyzés:

Pálfalvi Zsuzsa írta...

HŰŰŰ micsoda gyönyörű ajándékok! Amikor megismertelek, azaz először jártam a blogodon éppen a képeslapjaidat láttam meg először. Annyira tetszettek !!!ötletesek,szépen kivitelezettek!Nagyon megérdemelten nyertél!és hát ez az Andi gyertyatartója tényleg csodálatos!Gratulálok hozzá, meg a többi szépséges ajándékodhoz is!!!

Cimbilimbi írta...

Micsoda gyönyörűségeid vannak Gabi! Meg is érdemled :) Már várom én is, hogy az ünnepi asztalra tegyem a szép kis tálkát!

Magdi írta...

Gabi micsoda szuper képeket készítettél, profi fotózás!!! Boldoggá tett, hogy örültél az ajándékaimnak! Izgultam ám, hogy tetszeni fog Neked vagy sem. Viseld egészséggel!!!
Boldog Karácsonyt és minden jóban bővelkedő Új Esztendőt kívánok!

Unknown írta...

Köszönöm mindenkinek! Pár napig nem volt netem, hát mintha éheztettek volna... Nehézz meglenni már internet nélkül, kivált ilyen függőknek mint én...:))